Velkommen til Vestegnenes Kulturuges store børnearrangement; Børneskoven Beats & Birds.

Der er rytme i alt; et vingeslag fra en Isfugl, et kølleslag på en tromme ført af en barnehånd, en sangstemme der bliver drillet af tonerne fra en saxofon. Rytmen er der når vi hører slaget og mellem vi hører slagene.
Elsker du rytmer, så giv los og kom til Børneskoven hvor vi skal spille på murerbaljer, male vores egen fugl og sætte den fri – og endelig feste med Silja Okking og hendes fede band.
Anbefalet aldersgruppe: 3-10 år.

Køb billetter i forsalg her 

Program
13:00: Dørene åbner
13:30: Rune Thorsteinsson ”Booom Music”
14.20: Veronica Hodges Workshop – farvelæg din egen fugl som sættes fri ved Rådhussøen
14:45: Fernisering: Fuglene sættes fri ved Isfuglens rede der officielt åbnes
15.15: Silja Okking Trio
Konferencier: Rune Thorsteinsson

Uddybende om arrangementet

Booom Music
Rune Thorsteinsson er en sand mester i at få børnene til at spille og mærke rytmerne! Denne dag har vi fået Rune til at medbringe alle sine store murerbaljer som børnene skal spille med på undervejs i koncerten.
Det betyder at hele salen i Forbrændingen bliver til et stort inkluderende trommeorkester der skaber en fælles puls, beats og rytmer.

Workshop og fernisering med Veronica Hodges
Veronica Hodges har opført seks fuglereder på Vestegnen der hedder ”Livets Reder”; dette som et stort kunstprojekt til dette års Vestegnens Kulturuge. Reden i Albertslund står ved Rådhussøen og den skal i børn være med til at åbne. Først farvelægger i hver en fugl, tegnet af Veronica, sætter den på en pind og så går vi til Rådhussøen og åbner denne ”Livets Rede”.

Silja Okking Trio
Akustiske børnesange I kender, tilsat jazz, hygge og god stemning!
Kom og syng, dans og lyt til en masse skønne børnesange, i en intim stemning med små fortællinger hvor musikken i fokus.

Dine børn kender helt sikkert Silja fra Ramasjang og DR. Hvad de færreste måske ved er, at hun også er en fremragende live-sangerinde, med et fedt band.
Kom helt tæt på Silja tag med en tur ind i hendes dejlige, skøre, barnlige musikunivers.

Silja Okking: Sang
Kaspar Jolin: Guitar
Benjamin Koppel: Saxofon

Mad og andet praktisk
Uden mad og drikke, duer de små helte ikke 🙂 Caféen i Forbrændingen er åben og det vil være muligt at købe juice, kaffe og lidt let til maven.
Vi kan godt lide at alle får en rolig start på arrangementet. Kom derfor gerne i god tid og hyggesnak med de andre børnefamilier. Dørene og caféen er åben fra kl. 13.
Har du brug for adgang med kørestol er det ikke noget problem. Der er selvfølgelig adgang med kørestol via vores nye rampe. Og vi har lift til handicaptoilet i kælderen.
Ønsker du mere information om handicapadgang, besøg: www.forbraendingen.dk/om/handicapadgang

Event Date

16. september 2018

Event Time

13:00

Ticket Price

Event Location

Vognporten 11, 2620 Albertslund