Hiphop koncert for børn og seje bedsteforældre. Danmarks sejeste hip-hopgruppe til børn indtager endelig Albertslund. Og vi tør godt love brede smil og stjerner i øjnene når Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad dukker op gennem scenerøg og kulørt spotlight og synger deres YouTube Hits ”Av!”, ”Hop Lidt Mer” og ”Min Far”.
Det bliver en eftermiddag med svedige beats og seje rim, og sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst – også når de voksne ikke synes det er verdens bedste ide.

HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem. Så glem alt om guitar og rundbordspædagogik: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool.
HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach, der har en række udgivelser og samlet set flere end 1000 koncerter bag sig. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og har en fælles mission om at give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rap-gruppe for børn. Og interessen har været overvældende. Både små og store har lynhurtigt kastet deres kærlighed over HipSomHap.

Aldersgruppe ca. 4-12 år plus seje forældre og bedsteforældre.

Køb billetter her

Anna Bukh Jakobsen: Rap
Andreas Seebach: Rap
Rasmus Sejersen Aka. Dj Snusk

Event Date

28. oktober 2018 - 28. oktober 2018

Event Time

15:00 - 16:00

Ticket Price

Event Location

Vognporten 11, 2620 Albertslund, Danmark