Kom til et overflødighedshorn af musik og performance når Medborgerhuset Taastrup for første gang åbner dørene for VinterJazzFestival for jer børnefamilier.
Vi skal opleve en søndag formiddag hvor Medborgerhusets sal kommer til at svinge så det kan mærkes i hele Taastrup og vi har brug for alle jer børn og forældre for at skabe den bedste jazzfest. Sæt kryds i kalenderen søndag d. 24. feb. kl. 10 og inviter din nabo eller bedstemor med.
Der er fri entré til dette arrangement.

Hent gratis billet her

Papa Kotji: Django – en sand historie!

Kom med på en veloplagt udflugt med sigøjnerjazztrioen Papa Kotji, når de med fuld fart i mol, fortolker den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist, Django Reinhardt. Django kunne spille så hurtigt, at hans fingre de brændte. Og du skal ogse være med, så husk at medbringe din luftguitar. Men pas nu på du ikke spiller så hurtigt, at dine fingre smelter! ’Django – en sand historie!’ er en interaktiv musikalsk historie og en rejse ind i den franske ”Swing Manouche” – eller ”Gypsy Jazz”. Guitaristen Django Reinhardt skabte sin musik fra 1920’erne og frem til sin død i 1953.

Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der har turneret med deres koncertfortælling om Django i 6 år i Sverige og Danmark. I 2018 udgav de LP’en “Macho Drom”, som betyder ‘en herre god rejse’ – kom med på sådan en, når Papa Kotji giver koncert!

Jesper Lund Jakobsen : basbalajka og fortælling
Andreas Ugorskij: guitar
Jacob Kolkur: guitar

Flensborg/Venndt Duo

Flensborg/Venndt Duo har igennem snart ti år opbygget deres eget lille musikalske univers. I 2018 blev de kåret til ‘Årets Børnejazznavn’ ved Danish Music Awards Jazz.

Duoen blander deres egne kompositioner med danske sange, salmer, fransk musettemusik, cirkusmusik, klassisk musik og meget mere. Musikken tager udgangspunkt i en frostklar dag i Vejle, en mobiltelefonjingle, en salme af Carl Nielsen, en fransk dessert eller noget helt andet. Lyduniverset skabes af klaver, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil og ikke mindst melodika, og henvender sig både til børn og voksne – og alt derimellem.

Pojken Flensborg (piano, misc.)
Jacob Venndt (bas, misc.)

Vært: Rune Thorsteinsson

Jazz for Kids-vært Rune Thorsteinsson er også komponist, musiker og underviser. Han har skrevet musik til Copenhagen Phil, modtaget Danish Music Awards og Carl Prisen, og så har han rejst jorden rundt med Body Rhythm Factory og Globale Kompositioner, hvor han har mødt og indspillet med musikere fra Johannesburg, Kathmandu, Chennai, Torshavn, Rio de Janeiro, Buenos Aires og Havana. I forbindelse med Jazz for Kids viser Rune vejen til en forunderlig verden af musik og rytmer, som både børn og voksne kan være med til.

Om Jazz For Kids

Vinterjazz 2019 byder på den populære koncertrække for børnejazz ‘Jazz for Kids’ på udvalgte spillesteder rundt i landet. Formålet er at udvide scenen for børnejazzen lokalt, at give de yngste mulighed for at komme helt tæt på musikken som kunstart og samtidig åbne op for tværæstetiske improvisationer med blandt andet leg og dans. Arrangementerne udgøres af to orkestre samt en medrejsende vært(inde), som kyndigt vil guide børnene og deres voksne gennem koncerterne.

OBS! Tilmelding er nødvendig, da der er begrænset antal pladser.

Event Date

24. februar 2019

Event Time

10:00

Event Location

Poppel Allé 12, 2630 Taastrup